Fizetési módok

A matrac rendelés után többféle képen fizethetünk. A webáruházunkban a fizetési módokat úgy alakítottuk, hogy mindenki számára előnyős legyen a matrac vásárlás fizetése. Fizetésnél lehet előre is és a matrac megérkezését követően rendezni a vételárat.

Fizetési módok:
Utánvétes fizetés esetén:

Amennyiben a vásárlás leadásánál utánvétes fizetést választott, úgy a megrendelésnél nem kell fizetni. A futárnak lehet fizetni készpénzben. Bizonyos matracok és matrac méretek esetében előleg megfizetése szükséges, ez matractól és mérettől függően 30-50 % között van. Így a futárnak csak a hátralékot kell fizetni.

Banki átutalásos fizetés:

Van lehetőség az átutalásos fizetésre, amit lehet a megrendelés után közvetlenül, illetve a matrac megérkezése után a szállítás előtt fizetni. Minden esetben egy előlegbekérőt vagy hátralékbekérőt küldünk emailben banki átutalásos fizetés esetén. Az utalásról ÁFÁS számlát küldünk majd a kiszállításkor. Bizonyos matracok vásárlása esetén előleg megfizetése szükséges a matrac rendelés elindításához.

 

SimplePay bankártyás fizezetés: 

Van lehetőség online bankkártyával fizetni a rendelés pillanatában OTP SimplePayen keresztül.

A SimplePay az egyik legnépszerűbb online fizetési mód, mert biztonságos, gyors és magyar OTP bank üzemelteti. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési
eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

  • Kedvezményes szállítás országosan
  • Ügyfélszolgálat: 0630/1996-888
  • Magas minőség, páratlan design
  • Magyar termék, amire büszkék lehetünk
X