Nyári táborok

A fesztiválokhoz hasonlóan ezen a téren sem merülne fel sokakban, hogy a matracgyártók, forgalmazók itt is szerepet játszanak a fekvőhelyek kialakításában.Jobban belegondolva természetesen a nyári táborokban is vannak ágyak, ott is biztosítani kell a megfelelő fekvőhelyet a gyerekeknek, diákoknak.

A nyári táborokat a legtöbben ismerik, gyerekkorban sokan töltöttek el 1-2 hetet az ország különböző pontjain, legyen az zenetábor, tánctábor, lovastábor és a mai napig még számtalan egyéb lehetőség közül választhatnak a szülők, diákok.

Az utóbbi években a különböző típusú táborokból egyre nő a kínálat, gyakorlatilag széles a skála, mindenki találhat a gyermeke igényéhez, szórakozásához, fejlődéséhez és nem utolsósorban saját anyagi lehetőségeinek megfelelő táborozási lehetőséget.

Ilyenkor a szülő, esetleg diák egészen biztos, hogy nem az alvás körülményeire gondol elsősorba, sőt nagy valószínűséggel még eszükbe sem jut. Szerencsére a táborok vezetői, üzemeltetői tapasztalatból tudják, hogy költség szempontjából ez a terület sem elhanyagolható.

Bár a matrac nem egy állandó költséget jelent, matracot, ágybetét nem 1-1 szezonra vesznek és nem is napi kiadás, mint mondjuk az étkeztetés, de 1-1 tábor egyszerre sok esetben nagyon sok gyereknek ad rövid időre otthont és így sok ágybetétben is kell gondolkodniuk.

Természetesen fontos a kényelem, de leginkább ezekben az esetekben az áré a döntő szerepe. Gyerekek esetében a matrac súly szerinti terhelhetőségének nincs jelentősége, nem is emiatt várható, hogy a matrac idő előtt tönkremegy. Itt nem azok a szempontok az elsődlegesek, mint egy panzió, szálloda, kórház beszerzésénél.

Elsődleges az ár, de emellett a higiénia is döntő szerepet játszik. Fontos, hogy mosható legyen a huzat, a hideghab pedig kellően strapabíró, hiszen itt fel sem merül igény egy zsákrugós, vagy egy felsőbb kategóriás matracra.

Cégünk a Pentele matracokon kívül 140 féle egyéb matrac forgalmazásával is foglalkozik, így minden felmerülő igényre megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb matracot nyári táborok esetében is.

  • Kedvezményes szállítás országosan
  • Ügyfélszolgálat: 0630/1996-888
  • Magas minőség, páratlan design
  • Magyar termék, amire büszkék lehetünk
X