Kórházi matracok

Szinte mindenki járt már kórházban, akár saját egészségügyi probléma miatt, akár látogatóként. Tudjuk, hogy az ilyen intézményekben a betegek szinte egész nap ágyban fekszenek és nem is kell magyarázni, hogy itt milyen fontos szerepet játszik, játszana a megfelelő ágybetét, a kényelem.

Sokan tapasztalhatták, hogy sajnos a kórházi matracok minősége a legtöbb esetben messze elmarad az elvártaktól. A sok éves használattól, a folyamatos fekvésektől a matracok teljesen kigödrösödtek, egy beteg embernek már az nagy feladat, hogy megpróbáljon valahogy kikelni az ágyából, ami sok betegnek segítség nélkül nem is megy.

Természetesen itt is, mint mindenhol anyagi feltételei vannak, hogy milyen minőségű matracok kerülnek az ágyakba, a minőséget pedig minden esetben a matrac alapanyaga határozza meg.

A jó minőség feltétele a jó minőségű alapanyag, amit egyetlen gyártó sem fog alacsony árakon értékesíteni. Egy állami kórház költségvetésében egy igazán jó minőségű matrac, amiben a hideghab sűrűsége meghaladja az átlagost, szinte biztos, hogy óriási kiadást jelent, és közületi szervezetként erre nem biztos, hogy megkapják a kellő mértékű anyagi támogatást, ráadásul a kórházak új ágybetétek vásárlásakor nem kis tételben gondolkodnak, egyszerre nem 1-2 darab vásárlása a tervezett mennyiség.

Tulajdonképpen ördögi kör ez, ahogy mondani szokás, hiszen kizárólag  jó minőségű , de egyben magasabb árfekvésű hideghabos ágybetét biztosítaná hosszabb időre a kényelmet, az állandó, folyamatos, 24 órás igénybevétel esetében csak az ilyen matractól várható el, hogy rövid időn belül ne legyen a  matrac közepén gödrösödés.

A másik elengedhetetlen szempont a higiénia, ezért a levehető, mosható huzatot részesítik előnyben a megrendeléskor.

Természetesen nem lehet általánosítani a kórházak esetében. Egyre több magánkórház létesül, ahol már kifejezetten a magas minőségű, kényelmes matracokra fókuszálnak a megrendeléskor.

Hosszabb távban gondolkodva mind az állami finanszírozású, mind a magán kórházak esetében mindenképpen a jobb minőségű ágybetétekben érdemes gondolkodni, hiszen ezeknél a matracoknál nem merül fel rövid időn belül minőségi probléma, a betegek hosszabb távon használhatják, kényelmesebb körülmények között gyógyulhatnának.

A Pentele matracok széles választékából a kórházi igényeknek megfelelő, többféle ágybetétet kínálunk. Mindkét fontos igény teljesül, a nagyon jó minőségű, strapabíró hideghab, valamint a mosható, levehető huzat. A matracok rendelkeznek a kórházi feltételeknek, minden szükséges engedéllyel rendelkezünk. 

Kórházi matracok beszerzése esetén hívjon vagy írjon minket a kapcsolati menüpontban található elérhetőségek egyikén. 

  • Kedvezményes szállítás országosan
  • Ügyfélszolgálat: 0630/1996-888
  • Magas minőség, páratlan design
  • Magyar termék, amire büszkék lehetünk
X