Gyakori kérdések

A leggyakrabban előforduló kérdéseket összegyűjtöttük, és egyenként válaszoltunk rá. Ezeket a kérdéseket itt megtalálhatja. A leggyakrabban előforduló kérdések:

Mennyi idő a szállítás?

A szállítási idő a Pentele márkanévvel ellátott matracoknál maximum 2-3 hetet vesz igénybe. Minden esetben, amint megérkezik a megrendelt matrac, felvesszük a kapcsolat a kedves vásárlóval és tájékoztatjuk a szállítás menetéről.


Hogyan fizethetem ki a megrendelt matracot?

A matracot, amit megrendelt ki tudja fizetni utánvétellel készpénzben, amikor a futárszolgálat kiviszi Önnek.
Tudja rendezni a végösszeget banki átutalással. A megrendelés visszaigazolásán feltüntetjük a bankszámlaszámot, amire előre utalással tud fizetni. Ebben az esetben csak a végösszeg beérkezése után tudjuk átadni a futárszolgálatnak a megrendelt terméket
Lehetőség van továbbá PayPal-os fizetésre is, közvetlenül a megrendelés leadásakor.


Egyedi méretben is megrendelhetem a kiválasztott matracot?

A Pentele matracokat meg tudja rendelni a kívánt méretben. A szállítási idő nem változik ebben az esetben. Egyedi méret esetén a gyártás felár ellenében oldható meg, valamint a teljes vételár 50% elutalása után tudjuk gyártásba adni.


Kapok értesítést a szállítás előtt?

A cégünktől a szállítási nap értesítése nélkül nem megy ki matrac. Minden esetben a vásárlóval telefonon egyeztetünk szállítási napot, maikor biztosan át tudja venni a matracot. amennyiben nem sikerül elérni telefonon, többször újra megpróbáljuk a hívást.


Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás az ország egész területén megoldható kiemelten kedvezményes áron. A szállítási költség településenként elér. Pontos tájékoztatást a KAPCSOLATOK menüpontban található telefonszámon tud kérni.


Milyen ágyrácsot használjak a kiválasztott matrachoz?

Az ágyrács kiválasztása nagyon fontos szerepet játszik a matrac tökéletes komfortjának elérésében. Nem minden ágyrács használható minden matrachoz.
A memória hab, a latex és a hideghab matracoknál használható az összes ágyrács verzió 20 cm magasságig. A 20 cm-nél magasabb matracoknál már a motor ágyrácsok nem használhatóak, mivel nem tudja optimálisan meghajlítani, így megsérülhet a matrac és az ágyrács motorja is.
A rugósrendszerrel felépített matracok esetében a masszív matracmag miatt a motoros ágyrács egyáltalán nem használható, valamint nem ajánlott a rugalmas lécekkel rendelkező ágyrács sem.

Telefonon is leadhatom a rendelést?

A telefonos rendelés sajnos nem megoldható. A telefonos beszélgetéseket a rendszerünk nem rögzíti, így sajnos nem marad nyoma a rendelésnek. A rendeléseket a webáruházon keresztül, illetve e-mailben a info@pentelematrac.hu –n lehetséges.

  • Kedvezményes szállítás országosan
  • Ügyfélszolgálat: 0630/1996-888
  • Magas minőség, páratlan design
  • Magyar termék, amire büszkék lehetünk
X