Hotel program

Hotel, szálloda, apartman matrac program

Matrac és ágyrács nagykereskedőként partnereink és viszonteladóink között hotelek, apartmanok, vendékházak, szállodák , lakberendezők, asztalosok, kórházak, táborok, fesztiválok szerepelnek, Partnereinknek és viszonteladóinknak egyaránt rendelkezésére állunk.

A saját Pentele márkánkon kívül minden egyéb igényt, egyedi elképzelést is igyekszünk megvalósítani, a fő szempont, hogy Partnereink messzemenően elégedettek legyenek, hiszen ez egyben az Ő sikerüket is jelenti.

A szállodák, panziók a tapasztalat alapján a rugós matracokat részesítik előnyben, a vendégek visszajelzései alapján a rugós, ezen belül is a zsákrugós matracokat tartják a legkényelmesebbnek, ezeket azonosítják a szállodai, minőségi matracokkal.

A szállodák szempontjából a vendég kényelme, a pozitív visszajelzés a visszatérő vendégeket, az ajánlásokat jelenti és ennek következtében szállodájuk hírnevének növelését. Ehhez járul hozzá nagyon nagy mértékben egy minőségi, luxusmatrac.

A matracokon belül a rugó minősége sokban hozzájárul a matrac tartósságához, ezért a szállodáknak tervezett ágybetéteknél a gyártók kizárólag edzett acélrugókat használnak.
Ez persze önmagában még nem jelentené a kényelmes pihenést, sokan tapasztalták már, hogy alvás során érzik a matracban a rugókat. A szállodák a jó minőségű ágybetét kiválasztásánál figyelembe veszik, hogy a rugók fölött a hideghab minősége, keménysége felsőkategóriás legyen és a huzat is a luxus érzetét keltse. Így a hideghab, a szinte örökéletű rugó és a huzat minősége együttesen határozza meg a matrac minőségét. Fontos szempont a kiváló szellőzőképesség és a levehető, mosható huzat a higiénia érdeklében.
A gyártók a jó minőségű matracok esetében 10-12 év garanciát vállalnak és körülbelül ennyi idő után célszerű cserélni a szállodákban is a matracokat.
Természetesen minden szálloda a vendégek kényelme érdekében a legjobb minőséget szeretné nyújtani, de sokban befolyásolja a választást az anyagi forrás, illetve hogy milyen az adott szálloda besorolása.

A tapasztalat azt mutatja, hogy első körben az igény a lehető legmagasabb komfortot nyújtó és természetesen a legkedvezőbb árfekvésű matrac lenne, ami értelemszerűen nem megvalósítható. Az igazán magas minőségű alapanyagokat sehol nem lehet olcsón megkapni és így az ebből összeállított, sok szempont szerint kialakított, munkát, időt, költséget nem kímélő végeredményt, a jó minőséget, a jó matracot is értelemszerűen magasabb áron lehet megvásárolni.

Cserébe 10-12 évre biztosított a vendégek kényelme, a pozitív visszajelzés és a visszatérő, elégedett vendég nagymértékben hozzájárul a hotel sikeréhez.

Érdeklődés vagy árajánlat kérés esetén keressen meg Minket az info@pentelematrac.hu email címen és kollégáink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

 

  • Kedvezményes szállítás országosan
  • Ügyfélszolgálat: 0630/1996-888
  • Magas minőség, páratlan design
  • Magyar termék, amire büszkék lehetünk
X